Кандидатстване за работа в чужбина

Регистрация / Вход

Регистрацията в системата е кратка и безплатна. Изисква се само ваша ел. поща (e-mail), както и да измислите парола, която да повторите. След регистрация Вие можете да създадете специализирана автобиография (CV) на немски език за работа в Германия, като социален асистент, болногледач или домашна помощница. Дори да не знаете немски език на добро ниво, когато позиционирате стрелката на мишката върху въпрос на немски, той ви се превежда на български, съответно по същият начин ви се превеждат и потенциалните отговори.

Моля, запомнете паролата си. Използвайте ел. поща (e-mail) за потребителско име. Можете винаги да влезете и да коригирате информацията си при необходимост.

Когато попълните въпросника, моля не забравяйте да натиснете бутона „запис” или „запис и кандидатстване”, за да се запамети информацията при нас.

NB: Моля не забравяйте да прикачите снимка.

NB: Моля, ако владеете други езици, да ги посочите, като самоопределите и нивото на владеене на съответният език по скалата от 1 до 5 където 1 е най-добре а 5 най-зле, например: Russisch = 1; Englisch = 3; Italienisch = 5 и т.н.

Следвайте инструкциите за попълване в самият въпросник за попълване, за да можете да създадете качествена автобиография за работа в Германия, Швейцария или Австрия.