За нас

evrojobs.com e онлайн платформа създадена, за да улесни търсещите работа в Германия, Австрия или Швейцария. Чрез нас можете, дори без познанията ви по немски език да са на високо ниво, да създадете специално CV (автобиография), което се форматира и експортира по наш стандарт, така, че да можем бързо и лесно да го представим на клиентите в Германия. Това е специализирано CV за работа, като болногледач, социален асистент или домашна помощница.

Ние работим с Български фирми, които са директен работодател. Нито ние, нито работодателите не събираме никакви такси и комисионни. evrojobs.com получава възнаграждението си от работодателите, а те от своя страна са директен доставчик на услуги към клиенти от Европа (най-вече от Германия, Швейцария и Австрия).

Нашите работодатели предлагат най-добрите условия на работа, като болногледачи и лични асистенти. Повече за предимствата можете да прочетете в секциятя: предимства.

Защо е необходимо да използвате нашата он-лайн платформа: Тя е един автоматизиран начин да създадете точното CV за тази дейност. Например ако Вие имате предварително създадено CV  за работа в чужбина на MS word или PDF, то най вероятно, то е съвсем стандартно и твърде общо, което го прави непълно за работата, като болногледач или социален асистент или дори домашна помощница. В крайна сметка освен контакните ви данни и снимка, за семействата в Германия не е от значени да знаят,  дали сте работили като продавач в магазин, завод или счетоводна фирма – те биха се интересували от това, дали имате опит в гледането възрастни и болни хора, какво е нивото ви по немски език, дали сте запознати с психическите изменения при възрастните хора и опита ви с конкретни болестни състояния, дали сте запознати с немската кухня и т.н.. Или с една дума все неща които рядко биха попаднали в едно стандартно CV.

Ето защо ние създадохме платформата евро джобс. Няма нужда да инсталирате никакви програми, като например уърд. Просто кликнете на бутона кандидатствай. Ако нямате регистрация кликнете на “регистрирай се” – там трябва да предоставите вашата ел. поща (e-mail), след което да си измислите парола и да я повторите, тогава натискате бутона “регистрирайте се” и системата ви допуска до въпросника. Той е на немски език. Но спокойно, дори и да не разбирате мески език на високо ниво, просто сложете стрелката на мишката върху надписа на Немски и ще ви изпише превода на Български. По същият начин можете да сложите стрелката на мишката и върху потенциалните отговори и те ще се преведат. Така можете да отговорите на всички въпроси.

Моля отговорете на всички въпроси и натиснете бутона: “запис и кандидатстване”. Тогава при нас ще се експортира едно подредено, форматирано CV на немски език, което е напълно готово да бъде предоставено на европейските клиенти.