Предимства

Работата, като болногледач, социален асистент или домашна помощница в Германия, Швейцария или Австрия има редица предимства:

1. Вие не заплащате никакви такси и комисионни – още веднъж напомняме, че evrojobs.com получава своето възнаграждение от работодателите си, а не от търсещите работа. Фирмите, които обслужваме са директен Ваш работодател и също не ви таксуват. Те са директен доставчик на услуги и получават плащания само и единствено от Европейските си клиенти

2. Вие нямате никакви пътни разходи до страната, в която ще работите. Пътните разходи са за сметка на Вашия работодател. Пътните разходи обратно са за сметка на Вашия работодател в пълен обем, в случай, че сте работили поне 90 дни.

 

3. Вие нямате разходи по време на престоят си извън България – условията за настаняване (квартира) и изхранването се осигуряват от страна на европейския клиент.

 

4. Предлагаме атрактивно месечно възнаграждение до 1300 евро (за по-тежките случаи). В масовия случaй възнаграждението е от 800 до 1050 евро.

5. Посрещане – в над 90 % от случаите, представител на семейството или на чуждестранните ни партньори ви посрещат при пристигането.

6. Бърза реакция – в случай, че е необходимо да се направи промяна на работната позиция (независимо по каква причина), ние организираме Вашето премесвтане в друго семейство без да се налага да се връщате в България и да преминавате целият процес по одобрение отново.

7. Възможност за допълнителна застраховка с покритие по Ваше желание, при ваше самоучастие.